Tuesday, April 5, 2011

Första Bäbiskläderna


Gick ju in i v21 i lördags och igårkväll började faktiskt magen se gigantisk ut så var tvungen att ta en bild även om det var på kvällen (Brukar ta på morgonen eftersom man äter sånna olika mängder från dag till dag så då kan magen variera väldigt i storlek)


...och igår när vi var ute och körde hittade vi en gigantisk Baby'r'Us som vi gick in och tittade i, och igår kunde vi bara inte hålla oss längre!!! Så vi köpte de första pojkkläderna till bebben!
Blev 5 bodys (för 12dollar) i stl 3Mån och eftersom dom var så söta köpte vi dom även i stl 9Mån så dom borde passa till våren/sommaren i Norge!
Blev också en supersöt pjamas i stl NewBorn!




Man börjar ju undra hur många bodies osv man behöver i de olika månaderna? Måste researcha det där lite eftersom kläder är så billigt här så vill man ju handla med sig lite extra. Bodisarna kostade ju 13nok/st!

Vet ju att dom växer ut Newborn fort och att det kanske är stl 86-92 som dom stannar lite längre i och sedan då? Ska väll ta och höra med någon som har erfarenhet av just detta!

1 comment:

  1. Vad spännande med lillkillen Michaela! Han kommer verkligen att få två underbara föräldrar :) Kul att se att ni planerar att komma tillbaka till Norden. Vi hörs då!

    ReplyDelete