Thursday, February 2, 2012

Deans första 2 ord...

Idag är Dean 5 månader och 6 dagar gammal. Jag är fortfarande kvar i Sundsvall med honom och hundarna. Idag när vi hade vaknat och Mormor Inga-Lena kom in i rummet sken han upp och sa "Heeeej bebe"
Han har länge härmat mig och sagt Heeeej men idag satt han ihop 2 ord och jag har aldrig ens hört honom försöka säga något annat ord en hej, aldrig försökt att säga nått ord som börjar på nått annat än H... Annars sjunger han mest hela dagarna utan att använda bokstäver utan han bara hummar sina sånger och sina långa konversationer han har.

För ett par dagar sen började han kunna lyfta upp överkroppen när han ligger på rygg genom att köra ner armbågarna i backen. Han jobbar febrilt med att klara av att resa upp hela överkroppen till sittande läge, men det är ett litet tag till innan han klara det. Rulla från rygg till mage har han klarat av nu i minst 1 månads tid.

Det går så fort med utvecklingen nu! Han växer sjuk fort och bitringen biter han på mest hela tiden.... Och gåstolen börjar han fatta hur man ska gå i så han springer nästan i den snart =)

No comments:

Post a Comment