In a medium, non-stick skillet over medium heat, cook chicken until no longer pink and juices run clear. Drain excess fat. Cube the chicken and return it to the skillet. Add the onion, sour cream, Cheddar cheese, parsley, oregano and ground black pepper. Heat until cheese melts. Stir in salt, tomato sauce, water, chili powder, green pepper and garlic.
Roll even amounts of the mixture in the tortillas. Arrange in a 9x13 inch baking dish. Cover with taco sauce and 3/4 cup Cheddar cheese. Bake uncovered in the preheated oven 20 minutes. Cool 10 minutes before serving.
Jag och Sean gifte oss 19 Sept 2008. Det här är vår familjeblogg där jag skriver om matlagning, sonen, hundarna och tankar om samhället. Vår familj har bott i Trondheim, flyttat Texas och Arizona där vi bodde totalt 2 år och nu har vi flyttat tillbaka till Norge och denna gången blev det Bodø.
Jobbat med hästar, foto och de senaste par årena har jag lagt det åt sidan som hobby, och istället jobbat med att bygga upp en ledarstruktur för ett fantastiskt företag. På sidan av det så hjälper jag andra kvinnor att få råd till att prioritera familjelivet!
No comments:
Post a Comment