Tuesday, June 14, 2011

v31 och flytten hem...


V 31 är här.
+8kg börjar det bli nu.

Bäbis:
CA: Vikt ca 1,6-1,8kg denna veckan. 28cm mellan huvudet och rumpan, 36cm full längd.
Huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter.

Tänk att man har nästan 2 mjölkpaket bäbis i magen nu! Intressant att tänka på. Undrar fortfarande var bäbis egentligen får plats för tycker inte magen är så stor för att bäbis ska kunna vara så stor!
För att inte tala om att man har ca 3-4l extra blod i kroppen, extra vätska (fostervatten och andra vätskereserver) etc.

Bäbis ligger och trycker upp rumpan i revbenen känns det som! Han tycker om att bara trycka ut dom lagomt mycket så man känner ben mot ben så då skyndar jag mig att trycka in fingrarna under revbenen och trycker ner bäbisen eller vad det nu är som lägger sig där, för att förminska obehaget.

Flygbiljetterna hem är bekräftade nu så den 7:e Juli kommer flyttbolaget och hämtar alla våra saker. Den 17:e Juli flyger jag, Sean och hundarna hem till Sverige för att vara där ett litet tag innan vi åker till Norge och inväntar dagen för att bäbisen ska behaga komma! Och självklart ordna med allt annat som behövs i en flytt hem igen! Vi har fått bekräftad ett halvt hus i Bodø på 97kvm boyta och 136kvm totalt med alla biytor. Inflyttning den 15 Augusti men vi får se hur alla datumena osv går ihop med Babyn! Vi skulle nog behöva renovera det lite känns det som!

Igår sålde vi vår röda fina bil!!! :(


Vi lämnade bara in den till en bilhandlare då vi inte orkar med stressen av att sälja 2 bilar inom 4 veckors period typ. Haft den ute på annons i nästan en månad men eftersom ekonomin här i USA inte är den bästa så är det svårt för folk som är intresserad av sån här typ utav bil att få lån. Är ju inte direkt medelålderspersoner som kör en Evo till vanligt direkt.

Någon som vill köpa våran bil nr 2? =)

No comments:

Post a Comment